Έχεις κατάστημα;
Δώσε τέλος στη σπατάλη φαγητού

Kατέβασε τώρα το FoodBag ForBusiness App

Image Description
Επικοινώνησε μαζί μας

Ξεκίνα τώρα να σώζεις μερίδες πεντανόστιμου φαγητού μαζί μας!

Image Description

Βοήθησε το περιβάλλον με τον πιο επικερδή τρόπο για εσένα!

Η FoodBag είναι η πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα που λύνει το πρόβλημα του πλεονάσματος τροφίμων των καταστημάτων. Έτσι, αν είσαι κατάστημα και έχεις πλεόνασμα φαγητού είσαι στο κατάλληλο μέρος!

Image Description
Γιατι να συνεργαστω με τη FoodBag;

Οφέλη για τις Επιχειρήσεις

Λάβε δράση μαζί μας!

  • Κέρδος από τα τρόφιμα που θα απέρριπταν ή θα δώριζαν στο τέλος της ημέρας.
  • Συμβολή στο κίνημα ενάντια στη σπατάλη τροφίμων.
  • Ευκαιρίες διαφήμισης σε νέο καταναλωτικό κοινό.

Συχνές ερωτήσεις

Μέσω της ιστοσελίδας www.foodbag.gr και επιλέγοντας τη κατηγορία For Business, συμπληρώνεις τα απαραίτητα στοιχεία ακολουθώντας τα βήματα. Η ομάδα της FoodBag ελέγχει την εγκυρότητα των στοιχείων σου και κάνει αποδεκτό το αίτημα σου. Στη συνέχεια, κάποιος εκπρόσωπος της ομάδας μας επικοινωνεί μαζί σου και σε καθοδηγεί για όλα τα απαραίτητα βήματα. Επίσης, σου αποστέλλουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες ώστε να γίνουν κατανοητές όλες οι διαδικασίες. Πλέον η επιχείρηση σου είναι έτοιμη να παλέψει και αυτή ενάντια στη σπατάλη φαγητού!
Δεν υπάρχει καμία χρονική δέσμευση για την παραμονή σου στην υπηρεσία.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση ή κάποια κρυφή χρέωση. Η κάθε σακούλα που αναρτείται στo FoodBag App είναι διαθέσιμη για πώληση προς τους καταναλωτές. Σε περίπτωση που αυτή πωληθεί η FoodBag κρατά μια συγκεκριμένη προμήθεια ανά παραγγελία.
Τα καταστήματα η αλλιώς FoodHeroes θα πρέπει να διαθέτουν απλά ένα κινητό η ένα tablet ώστε να κατεβάσουν την εφαρμογή FoodBag Business. Το application παρέχεται εντελώς δωρεάν.